Home
Over carriere in Limburg
Regionale virtuele arbeidsmarkt

www.carriereinbrabant.nl, een activiteit van Hoenen Recruitment Services BV, is de virtuele arbeidsmarkt voor MBO, HBO en Academisch opgeleiden in de provincie Noord Brabant. Met behulp van de digitale snelweg biedt www.carriereinbrabant.nl, zowel werkgevers als werkzoekenden een directe toegang tot de regionale arbeidsmarkt.

Wij bieden werkzoekenden op MBO, HBO, en Academisch niveau een uitgelezen kans om hun CV op onze site te plaatsen. Zij kunnen dit met naam en toenaam doen, maar ook op anonieme basis. Daarnaast krijgen werkzoekenden wekelijks een digitale vacaturekrant met daarin opgenomen de vacatures die in die week op de site van www.carriereinbrabant.nl zijn geplaatst. Op die manier leveren wij een actieve bijdrage aan een zo efficiënt mogelijk functionerende Brabantse arbeidsmarkt.

Werkgevers hoeven echter niet passief af te wachten met hun personeelsadvertentie op www.carriereinbrabant.nl. Zij hebben de mogelijkheid om actief de CV’s in onze database te raadplegen. Daarbij kunnen zij middels directe communicatie, zonder tussenkomst van anderen, in contact treden met werkzoekenden. Ook dit is een manier om de Brabantse arbeidsmarkt doeltreffender te laten functioneren.

Laatste tweet: